Mike's

Bokscoaching

Bekende cijfers over het wat voor effect boksen heeft, en dan met name bokscoaching.

Toename in cardiovasculaire gezondheid
+ 0 %
Verlaging van stresshormoon cortisol
0 %
Verhoging van de mentale veerkracht
0 +
Verhoging van zelfvertrouwen
0 %

Zelfvertrouwen en weerbaarheid

Waarom kiezen voor bokscoaching?

Mis je een stukje zelfverzekerdheid en assertiviteit? Zou je graag een positiever zelfbeeld hebben? Merk je dat je het lastig vindt om je grenzen aan te geven?
Heb jij het gevoel dat er meer in jou zit dan er nu uit komt? Veel mensen lopen vast in hun dagelijkse leven door stress, onzekerheid of problemen op werk. Ze voelen zich uitgeput, hebben moeite met grenzen stellen of ervaren een gebrek aan zelfvertrouwen. 

Bij bokscoaching leren deelnemers omgaan met hun frustraties, onzekerheden en negatieve emoties door deze letterlijk van zich af te slaan. De fysieke inspanning helpt om spanning los te laten, tegelijkertijd helpt het mentale aspect van bokscoaching met een stuk bewustwording en het doorbreken van belemmerende patronen. Mensen die zich overweldigd voelen door hun verantwoordlijkheden, of het gevoel hebben vast te zitten, kunnen in bokscoaching de tools vinden om weer veerkrachtiger en zelfverzekerder in het leven te staan. 

Met behulp van bokscoaching staan we stil bij jouw huidige situatie en waar je graag naartoe zult willen. We stellen als ervaren (en ervaringsdeskundige) trainers samen met jou een plan die kleine stappen bevat om langzaam maar zeker naar jouw doelen toe te werken. Tijdens de begeleiding kun je ook kiezen om ernaast  intensieve boks- en krachttrainingen, coachinggesprekken en voedingsbegeleiding, omdat de juiste voeding ook enorm kan bijdragen aan jouw mentale gezondheid.

Onder begeleiding werken aan je mentale gezondheid?